Четвер, 25.04.2024, 02:46



Під Хмарою

Свіже відео

Погода наших міст

Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні

Новини

Лічильник

Головна » 2009 » Грудень » 5 » Рух "Життя" і Оксамита провели масштабну молодіжну акцію!
18:51
Рух "Життя" і Оксамита провели масштабну молодіжну акцію!

Рух "Життя" і Оксамита провели масштабну молодіжну акцію, - повідомив Християнському мегапорталу invictory.org прес-центр Оксамити. Ініціаторами та організаторами акції виступили активісти і лідери Молодіжного руху «Життя» (засновник Олег Отюський). Акція «Живи!» за участю Оксамити пройшла в місті Новий Розділ, Львівської області

 «Це невелике місто, проте, в ньому живе багато студентської молоді. Тут дуже актуальна проблема наркоманії. Акцію, яка, як ми віримо, стала відповіддю для багатьох молодих людей, вирішено було назвати «Живи!», Як називається одна з моїх пісень, присвячена ВІЛ-позитивним людям» - сказала Оксамита в інтерв'ю кореспонденту Мегапортал invictory.org.

Захід проходив у центральному палаці культури «Молодість». Завдяки хорошій підготовці, концерт пройшов на високому рівні, і став резонансною подією в місті. Окремим блоком концерту співачка презентувала імпровізоване ток-шоу за участю лідерів Молодіжного руху «Життя» та іншими публічними людьми міста Новий Розділ. Говорили про проблеми наркоманії та СНІДу та шляхи їх вирішення.

 
Спеціальними гостями акції стали місцеві команди «Життя» і «Dream the way».


Наприкінці концерту всі присутні дивилися відео «Моя найбільша перемога» у її драматичному зверненні до Бога під час міжнародних змагань зі східних єдиноборств. У висновку вечора Оксамита говорила про важливі цінності життя, які будуються на християнських засадах: вірі, надії і любові. Гості не поспішали розходитися, а самі юні глядачі кинулися на сцену, щоб продовжити спілкування з гостею.

 

«Величезне спасибі організаторам цієї акції, ми дуже раді нашому знайомству і партнерству! Після проведення концерту я зрозуміла, що навіть у невеликих містах при бажанні можна робити резонансні і великі проекти, які здатні стати частиною історії, і змінити життя сотень молодих людей. У Молодіжного руху «Життя» величезне майбутнє, - сказала Оксамита в інтерв'ю кореспонденту.


 

Олег Отюський, засновник руху «Життя»: «Ми були благословенні цим приїздом, досі знаходимося під великим враженням від концерту. У наших планах проведення ще однієї такої ж масштабної акції з участю Оксамити восени, коли в місті буде ще більше студентської молоді. Співачку Оксамиту ми бачимо, як нашого партнера в роботі з молоддю. Сподіваємося, що ця зустріч - перший крок в продовження нашої роботи і діяльності на Західній Україні».

 

[22.07.2009]

Джерело: http://news.invictory.org/issue24332.html


Переглядів: 788 | Додав: Nadsanec7 | Теги: Рух Життя, Акція Живи, Оксамита | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 Артем  
0
бомба

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Логування

Логін:
Пароль:

Дивися

Наше опитування

Чи хотіли б Ви потрапити в НЕБО і літати там, і співати там??
Всего ответов: 79

Цікаве до читання


Мистецьке

Слайд-шоу від Боді

Пошук

Календар

«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
                                                                                                        
              
                                   Християнський Рух "Життя" © 2024